تاپ تاپ کپی

جهت سهولت در ثبت و پیگیری سفارشات، بر روی دستگاه های اندرویدی میتوانید اپ تاپ کپی را دانلود نمایید:

اطلاعات تماس
تهران، خیابان خلیج، ۱۲ متری المهدی، پلاک ۱۳۲، کد پستی ۱۳۷۸۸۳۴۴۸۸
تهران
info@topcopy.ir
02166270342
ما را دنبال کنید

تاپ کپی | سفارش آنلاین چاپ و تکثیر

دانستنی های چاپ دیجیتال

دانستنی های چاپ دیجیتال

چاپ جزء صنعت های بسیار کاربردی و مهم در دنیا است و چاپ دیجیتال هم تحولی بزرگ در این صنعت به شمار می آید. سرعت و کیفیت از جمله خصیصه های چاپ دیجیتال است که آن را از دیگر روش های چاپ متمایز کرده، زمانی که شما پرینتری را به سیستم وصل می کنید تا سندی را پرینت بگیرید در واقع از روش چاپ دیجیتال استفاده کرده اید.

چاپ دیجیتال

برای پرینت گرفتن کافی است دستگاه برای کامپیوتر قابل شناسایی باشد تا بتوانید پرینت بگیرید در حقیقت از هیچ رابطی استفاده نکرده اید و کامپیوتر مستقیم و بی واسطه به پرینتر وصل شده و عمل پرینت را انجام داده است درواقع رشته ای از بیت ها دستور پرینت را از کامپیوتر به چاپگر انتقال می دهند وعمل پرینت گرفتن اتفاق می افتد.

برای چاپ دیجیتال از دستگاه های چاپ مختلفی بر حسب نیاز استفاده می شود که از جمله آن ها می توان به چاپ لیزری و جوهرافشان اشاره کرد.

ویژگی های چاپ دیجیتال

ویژگی های منحصر به فرد و جذاب چاپ دیجیتال که باعث تمایز آن شده را می توان موارد زیر دانست:

  • امکان ویرایش و تغییر داده ها در هر زمان
  • امکان درجه بندی یا کالیبراسیون چاپگر
  • قیمت مناسب در تعداد پایین چاپ
  • دقت و سرعت بالا در اجرا
  • تنوع در ابعاد و اندازه
  • تنوع در سطوح چاپی
  • کیفیت بالا

روش های چاپ دیجیتال

روش های دیجیتال بر اساس نوع عملکرد و دیجیتال دسته بندی می شوند و برای انتخاب یک روش مناسب بهتر است شناخت کافی نسبت به هر یک از این روش ها داشته باشید.

چاپ نوری یا لیزری: این چاپ دو مرحله ای شبیه به چاپ درعکاسی ها است به این صورت که شعاع های نوری را بر روی کاغذهای حساس به نور می تابانند و بعد از گذر از مرحله ظهور آن ها را تثبیت می کنند. هزینه دستگاه ها در این نوع چاپ بالا است اما در مقابل کیفیت بهتر و قیمت مناسب تری دارند در حال حاضر دستگاه های تمام اتوماتیکی در بازار هستند که این دو مرحله را باهم در یک مرحله انجام می دهند.

چاپ حرارتی: همانطور که در چاپ نوری از ورق های حساس به نور استفاده می شود در این روش هم از ورق های حساس به حرارت کمک می گیرند به این صورت که حرارت های ایجاد شده به واسط ماتریس و یا لیزر باعث ایجاد رنگ و تصویر می شوند البته استفاده از این روش روز به روز در حال کاهش است.

چاپ تصعید رنگ: این روش مشابه روش حرارتی است به این صورت که مواد رنگی به کمک پرتوهای لیزر و یا ماتریس های حرارتی از روی سلفون بخار شده و بر روی کاغذ ثبت می شوند.

به دلیل بالا بودن قیمت سلفون های رنگی هزینه تمام شده در این روش بالا است،در گذشته برای چاپ پوستردر فضای باز از این روش استفاده می شد.

چاپ جوهر افشان: یکی از روش های پرکاربرد وباکیفیت در چاپ دیجیتال است که بسته به نوع چاپ می توان دستگاه مناسب با آن را انتخاب کرد در این روش تنوع دستگاه های چاپ بالا است.از طرفی در این روش نازلی که به واسطه آن روی سطح رنگ پاشیده می شود به صورت دیجیتال کار می کند یعنی در لحظه ای رنگ را می پاشد و در لحظه ای دیگر به راحتی آن را قطع می کند همین هم باعث شده تا عوامل وابسته به ماشین چاپ باعث افت کیفیت کار نشوند.

چاپ الکتروفوتوگرافی: این روش شامل دو روش تونری یا پودری و دیجیتال مرکب است.

روش تونری: سرعت چاپ در این روش بیشتر از روش جوهر افشان است و نحو کار آن به این صورت است که مرکب های پودری به واسطه شعاع نور لیزر باردار شده وبا ذوب شدن تونرها، تصویر روی کاغذ ایجاد می شود.

روش مرکب: در این روش به جای پودر رنگ از مرکب های رنگی استفاده می شود وبرای تیراژهای بالا بسیار مناسب است اما بالا بودن قیمت و ابعاد کار چاپی باعث شده تا مانند سیستم های تونری پرطرفدار نباشد.

چاپ مارک لیزری: در این روش با کمک اشعه لیزر وایجاد حرارت تصویر بر روی کار درج می شود لازم به ذکر است که از این روش بیشتر در صنایع تولیدی استفاده می شود.

روش چاپ: در این روش دستگاه های چاپ شبیه به چاپ افست است با این تفاوت که پلیت ها در داخل چاپگر تعبیه شده است. در این روش دادها از کامپیوتر به چاپگر منتقل می شوند همچنین چاپ در تیراژبالا در این روش بسیار به صرفه است اما امکان ویرایش داده ها در زمان چاپ وجود ندارد.

انواع روش های چاپ دیجیتال

اندازه ها در چاپ دیجیتال

در چاپ دیجیتال اندازه ها به سه دسته متوسط، بزرگ و عریض تقسیم می شوند. از اندازه های متوسط برای چاپ کارت ویزیت، لیبل، بروشور، کاتالوگ، چاپ روی سطوح و… استفاده می شود.اندازه بزرگ بیشتر برای ساخت پوستر و سفارشات با حداکثر عرض 150 سانتی متر در فضای های داخلی کاربرد دارد. در هر دو اندازه مذکور از چاپگرهای لیزری، جوهر افشان و نوری بیشتر استفاه می شود.

اندازه های عریض بیشتر در محیط های باز استفاده می شود به همین دلیل هم باید از مقاومت خوبی دربرابر نورخورشید و باران داشته باشند حداقل عرض 150 و حداکثر آن 500 سانتی متر است.

چاپ دیجیتال بهتراست یا افست؟

این که از چاپ دیجیتال استفاده کنید و یا افست کاملا به شما بر می گردد نوع کارتان، تعداد و…

  • در چاپ دیجیتال،جوهر و یا رنگ مستقیم روی کاغذ قرار می گیرد به همین دلیل قیمت پرینت جزوه در تعداد پایین بسیار مناسب است اما در تعداد بالا خیر،همینطور زمانی که تصمیم به چاپ در تعداد بالا است بهتر است از روش افست استفاده کنیم.
  • در افست امکان ایجاد تغییر در داده ها ویا طرح وجود ندارد اما در چاپ دیجیتال این کار شدنی است.
  • هنگام کار با چاپگرهای قدیم و افست برای سنجش کیفیت رنگی و پرینت کار نیاز به یک اپرتور مجرب است اما در چاپ دیجیتال نیاز به نیروی انسانی در این مرحله نیست.
  • در چاپ دیجیتال نسبت به افست کاربیشتر در مدت زمان کمتری انجام می شود.

کاربرد چاپ دیجیتال کجاست؟

سرعت، کیفیت و قابلیت تغییر داده باعث شده تا در قسمت های بسیاری از آن استفاده شود،در ساخت انواع کارت از کارت ویزیت گرفته تا کارت تبریک ،کارت پرسنلی، طرح روی پارچه ولباس، دکوراسیون و صنعت ساختمان،لیبل، بروشور،کاتالوگ، لفاف های بسته بندی،چاپ روی شیشه، ظروف،چاپ عکس و موارد بی شمار دیگری استفاده کرد.

اگر به دنبال مرکزی برای چاپ دیجیتال و یا افست خود هستید و خواهان یک کار با کیفیت و سریع می توانید از طریق سایت و یا اپلیکیشن در خواست خود را در تاپ کپی نهایی کنید وسوالات خود را از کارشناسان چاپ ما بپرسید.

  • مزیت های چاپ دیجیتال چیست؟
  • چند مورد از روش های چاپ دیجیتال را نام ببرید؟
  • اندازه های متداول در چاپ دیجیتال؟
  • از چاپ دیجیتال در کجاها استفاده می شود؟
  • در چاپ تعداد بالا روش افست بهتر است یا دیجیتال؟

 

برای انجام امورچاپ و کپی ارزان قیمت و با کیفیت با تاپ کپی تماس بگیرید.

ارسال یک نظر

8 − چهار =